Kiegészítő terápiák

Diagnózis eredményei alapján választhatók olyan kezelések, melyek gyorsan és hatékonyan szüntetik meg a fájdalmakat, hosszú távra biztosítják a jó mozgásszervi funkciókat.

  • Orvosi kollagén terápia (GUNA terápia): Guna (orosi kollagén) terápia kifejezetten mozgás szervi fájdalmak csillapítására kifejlesztett, természetes hatóanyagú kezelés, mely teljes mértékben mentes mellékhatásoktól.
  • Kinesiotape: Speciális bőrre ragasztható szalaggal kezeljük az alatta lévő szöveti felszínt. Alkalmazható, tartás korrekcióra, fájdalom csillapításra, ízületek stabilizációjára, izmok tonizációjára, vagy épp kikapcsolására.
  • Yumeiho (orvosi) akupunktúra: A terápia célja a vázszerkezeti egyensúly és szimmetria visszaállítása. Fejen lévő, fájdalom probléma centrikus, akupunktúrás pontokba történik a tű beszúrása. Gyors megoldás fájdalom és diszfunkció kezelésére.
  • Yumeiho masszázs terápia: A terápia célja a vázszerkezeti egyensúly és szimmetria visszaállítása, a harmonikus energia- és vérkeringés megteremtése, az öngyógyító erők serkentése valamint az izmok lazítása-nyújtása.
  • Anatomy trains masszázs: Tom Mayers fejlesztése, hogy meghatározta az izom láncok, és rendszereket az emberi testben. Ezen összefüggések, és az izmok egymásra gyakorolt hatása az alapja a kezelésnek, mely során a manuál terápia, trigger pont terápia, és hagyományos sport masszázs ötvözetével kezeljük a pácienst.
  • Hullámmasszázs: Speciális gép segítségével, a végtag egyszerre, egyidejű azonos szorítást kap. Segíti a nyirok utak áramlását, csökkenti az ödémát, és a fájdalmakat, gyorsítja a szöveti regenerációt.

 

Cégre szabott ajánlatunkért, lépjen velünk kapcsolatba!

0 Comments